Kahrs-parkett

Kahrs-parkett er et populært valg for dem som ønsker å legge et naturlig og vakkert gulv i boligen. Dette er fordi Kahrs produserer parkett av høy kvalitet med en rekke fordeler.

Kahrs er en verdensledende produsent av tregulv og vinylgulv som leverer komplette gulvløsninger til hjemmet.
En av de største fordelene ved parkett fra Kahrs, er at det er laget av ekte tre, noe som gir et naturlig utseende og varm følelse. En parkett fra Kahrs er derfor mer behagelig å gå på enn for eksempel et laminatgulv. Dette er fordi parkett har en varmere gulvoverflate enn laminatgulv. Siden parkett er laget av ekte tre, er hver parkettstav unik. Ekte parkett reduserer også trinnlyd til en viss grad, sammenlignet med laminatgulv. Dersom det er ønskelig med optimal trinnlydsdemping, kan det legges trinnlydsduk under parketten.

Bredt sortiment av parkett fra Kahrs

Lys eller mørk parkett? Rustikk eller rolig? Brede eller smale planker? Stavparkett eller mønstergulv? Kahrs parkett er svært fleksibelt i forhold til design. Det finnes et bredt utvalg av farger og teksturer, noe som gir mulighet for å skape et unikt og personlig utseende i boligen. Kahrs leverer alt fra enstavs parkett til mønstergulv i både tre og vinyl, alle vakre på sin egen måte, for å tilfredsstille enhver smak og stil.

Parkett fra Kahrs er enkelt å vedlikeholde

Kahrs-parkett er også svært enkel å vedlikeholde. Gulvet kan lett rengjøres med en fuktig klut og et mildt rengjøringsmiddel, som f.eks Kahrs Cleaner, et rengjøringsmiddel som er spesielt godt egnet til bruk på på både lakkerte og oljede parkett- og tregulv.

Kahrs parkett er miljøvennlig

Kahrs parkett er også svært miljøvennlig. Alle Kahrs-produkter er laget av bærekraftig skogsdrift, noe som betyr at de ikke skader miljøet. Dette er viktig for de som ønsker å være mer miljøbevisst i boligen. Størstedelen av den eiken Kahrs bruker i produksjonen av parkettgulv, henter de fra områdene rundt fabrikken deres i Småland. Å velge et tre- eller parkettgulv fra Kahrs er et smart og grønt valg for miljøet, både innendørs og for jorden.

Hvorfor skal du velge parkett fra Kahrs?

Samlet sett er Kahrs-parkett et godt valg for de som ønsker et miljøvennlig, naturlig og holdbart gulv som er enkelt å vedlikeholde i boligen sin. Det gir også et bredt utvalg av designmuligheter, da de har enstavs parkett, tostavsparkett, trestavs parkett, fiskebensparkett og rutemønstret parkett.
Skal du kjøre en grønn profil i boligen er parkett fra Kahrs en selvfølge, da parkett er naturprodukt nummer èn! Lamellparkett er det mest miljøvennlige gulvet du kan velge. Det optimerer bruken av råvarer, produseres av fornybare materialer og kan resirkuleres.

Kahrs-forhandler siden 1967

Parketthuset har vært en stolt forhandler av produkter og gulv fra Kahrs siden 1967, noe som vil si at vi har mer enn 55 års erfaring med Kahrs-produkter. Vi kan levere alt av produkter fra Kahrs til en rimelig pris. Se vårt utvalg av gulv fra Kahrs her.

Autorisert Kahrs-ambassadør

Vi er sertifisert Kahrs-ambassadør, tildelt av Kahrs Academy. Det betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kahrs-gulv.

Hos oss kan du kjøpe Kahrs-parkett både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.