Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Meister

Naturlig gulv fra eik til valnøtt Parkett er det mest naturlige blant gulvbelegg. Neppe overraskende, men bare ekte tre gir den naturlige atmosfæren i et rom. Enten det er parkett i eik, valnøtt, lønn eller kirsebær, som en planke eller i fiskebein alle vil finne sin personlige favoritt hos MEISTER! 

Parkett fra MEISTER: ekstremt stabil og holdbar

MEISTER parkett kalles Longlife parkett, fordi den er ekstremt slitesterk og hardt. Grunnen til dette er den spesielle tekniske konstruksjonen, med en ekstremt stabil og hard midtsjikt av HDF (høyt sammenpressede fiber). Det stabiliserer overflaten og gjør den motstandsdyktig mot inntrykksmerker. På grunn av denne tunge HDF kjernen blir Meister parkett utrolig stille å gå på. En tung masse betyr mindre vibrasjoner. Ved å bruke HDF i midtsjiktet, øker parketten egenvekt med omtrent 50 prosent. Resultatet: mindre vibrasjoner, mindre støy i rommet - mer stille.
 

Parkett for gulvvarme - selv med flytende legging

Parkett fra MEISTER kan installeres på gulvvarme uten problemer, det transporterer varmen til overflaten raskt nesten uten å miste energi. Årsaken til dette er, i motsetning til vanlige gran lameller har HDF midtsjiktet nesten ingen luftlommer som kan ha en varmeisolerende effekt. Resultatet er at varmen fra gulvvarme når rommet ditt uhindret. Dette garanterer ikke bare høy bo komfort, men også minimaliserte oppvarmingskostnadene.
 
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 549 Max: kr 2 439
kr549 kr2439