BerryAlloc Grand Avenue La Fayette

Høytrykkslaminat longboard 2410x241 mm

BerryAlloc

Varenr.
AL62000969
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 596 pr. m².

Høytrykkslaminat fra BerryAlloc gir den perfekte kombinasjonen av design og holdbarhet. La Fayette fra Grand Avenue-kolleksjonen har lange og ekstra brede høytrykkslaminatbord. Høytrykksoverflaten er dobbelt så tykk som på vanlige laminatgulv, er klassifisert som de kraftigste laminatgulvene på markedet, og er derfor ideelle for alle hjem og områder med stor trafikk.

La Fayette - Grand Avenue-kolleksjonen fra BerryAlloc

1-stavs langplank. Et klasisk lyst eikedesign, som gir et elegant og naturtro gulv. I en strukturert utførelse. Lik Champs Elysees, men med en litt høyere glans.

Et elegant og naturtro høytrykkslaminatgulv i en strukturert utførelse. Gulvet er lik Champs Elysees, men med en litt høyere glans. Plankene er i lange lender, der det er lagt stor vekt på gulvets generelle utseende i kombinasjon av design og overflate. Det mellombrune laminatgulvet med beige  fargespill, er et lyst gulv som gjør at  rommet virker større. Dette er et spennende valg når du skal velge ditt nye gulv.

La Fayette er et slitesterkt høytrykkslaminatgulv som tåler det meste og har livstidsgaranti ved bruk i bolig.

Høytrykkslaminat fra BerryAlloc gir den perfekte kombinasjonen av design og holdbarhet. Grand Avenue-kolleksjonen har lange og ekstra brede høytrykkslaminatbord. Høytrykksoverflaten er dobbelt så tykk som på vanlige laminatgulv, er klassifisert som de kraftigste laminatgulvene på markedet, og er derfor ideelle for alle hjem og områder med stor trafikk.

Vi har laminatgulvet utstilt i vår gulvbutikk i Oslo. Kan også bestilles online i vår nettbutikk.

Varemerke
BerryAlloc
Kolleksjon
Grand Avenue
Materiale
Høytrykkslaminat
Design
Plank 1-stav
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Trestruktur
Tykkelse
10,3+2 mm
Bredde
241 mm
Lengde
2410 mm
Lås
AluLoc
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*