Meister Residence PS300 Eik Harmonious

Plank 142 mm. Børstet, faset, mattlakk

Meister

Varenr.
ME5392008027
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 854 pr. m².

Meister Residence PS300 Eik Harmonious - tregulv

Meister Residence PS300 Eik Harmonious er et børstet og mattlakkert tregulv som har et naturlig og lekkert fargespill i plankebordene, noe som viser treets nyasner i en elegant fargetone.. Dette er et tregulv som passer like godt i klassiske og moderne hjem.

Eikegulv fra Meister

Eik er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv.

  • Hardhetsgrad: 3,7
  • Fargeendring: Eik eldes og blir mer gyllen

Harmonious - Harmonious er den naturlige sorteringen, hentet ut av de delene i trestokken med et rolig og balansert utseende som har et naturlig fargespill. Mindre mengde kvist og ingen yteved.

Fasede kanter på bordene fremhever plankene. Langsidene har en V-fas som understreker den naturlige karakteren til planken og gir gulvet en skulpturell «endeløs karakter».

FSC-sertifisert - FSC er en global non-profitt merkeordning for trevirke og papir. I en FSC-skog felles det ikke flere trær enn skogen rekker å reprodusere. FSC er en garanti for at dyr og planteliv blir beskyttet og at de menneskene som jobber i skogen er sikret utdannelse, sikkerhetsutstyr og skikkelig lønn.


Parkett fra Meister

MEISTER-parkett kalles "parkett med lang levetid" fordi dette gulvet med sine spesielle tekniske egenskaper er ekstremt holdbart. I motsetning til konvensjonell prefabrikkert parkett, er det ekstremt motstandsdyktige og dimensjonsstabile mellomlaget laget av HDF (fiberplate med høy tetthet). Det sikrer at fallende gjenstander, gåing med høye hæler eller andre mekaniske krefter gjør mye mindre skade enn med konvensjonell parkett med et midtre lag med granved. Siden det er spesielt tungt, øker også den installerte overflaten vekten. Dette har en positiv effekt på rommet og ganglydegenskapene. Kort sagt: du har mer ro i rommet! Takket være den perfekte forbindelsen mellom det slitende laget av edelt tre og HDF-midtsjiktet, kan flerlagsparkett spare rundt en tidel av tre sammenlignet med et massivt tregulv.


Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
PS 500 Harmonius
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Natur
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
142 mm
Lengde
1187 mm
Lås
MasterclicPlus
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*