Kährs Eik Capital Prague Ultramattlakk

Kährs

Varenr.
KA151N4AEKD4KW200
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 879 pr. m².

Kährs Eik Capital Prague - parkett med ultramatt lakk

De grå tonene i dette 1-stavs gulvet fra Kährs Capital Collection er balansert med en jevn fargevariasjon mellom plankene. Bare eiketømmer av fineste kvalitet er brukt, og hvert bord er børstet for å få frem særtrekkene i sorteringen og fremheve den naturlige teksturen av treet. Den lysabsorberende, ultramatte lakken skaper inntrykk av nysaget tømmer, som effektivt eliminerer skinn i overflaten, samtidig som det beskytter treet mot daglig slitasje. Mikrofasede kanter på fire sider forsterker et klassisk, plankeutseende.

Luksuriøs og tidløs parkett

Oppgrader hjemmet ditt med et luksuriøst og tidløst gulv til en uslåelig pris. Nå har vi Kährs Prague-parkett på tilbud og du kan få denne eksklusive eikeparketten til en svært rimelig pris. Med sin vakre overflate, gir denne parketten ditt hjem et unikt og stilfullt utseende. Den er enkel å vedlikeholde og holder seg vakker i mange år fremover. Dette er den jevneste sorteringen fra Kährs. Dette er indrefileten av parkett til kotelett-pris.

Skynd deg å benytt deg av dette tilbudet mens det varer! Kjøp din Kährs Prague-parkett nå og gi hjemmet ditt det lille ekstra!

Kjøp parketten på nett eller i vår gulvbutikk.

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelet av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk like ved Alnabru i Oslo.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Capital
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Natur
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2000 mm
Lås
Woodloc
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*