Parador American Cherry Trendtime 4

Parador

Varenr.
PA1257371
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 459 pr. m².

Parador American Cherry Trendtime 4 - kirsebærparkett

Dette er en rødbrun kirsebærparkett fra Parador. Kirsebærparketten har en rødtonet og harmonisk tretekstur med fine fargenyanser. Kjerneveden til kirsebærparkett varierer i farge fra rødbrun til dyp rød. Splintveden er lysebrun med en rosa fargetone og er utpreget forskjellig fra kjerneveden.

 

Parador American Cherry Trendtime 4 er en 1-stavsparkett av kirsebær i kolleksjonen Trendtime 4 til Parador. Kjerneveden til kirsebærparkett varierer i farge fra rødbrun til dyp rød. Splintveden er lysebrun med en rosa fargetone og er utpreget forskjellig fra kjerneveden. Dette er et gulv som inneholder noe kvister og utbedret kvist.

Gulvplankene er av høy kvalitet og finnes i formatet 2010 x 160 x 13 mm. Den firesidige minifasingen fremhever diskret hver enkelt planke og understreker dermed den naturlige kvaliteten til tregulvet.

Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system med lang endekantlås. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Trendtime 4
Materiale
Kirsebær
Design
Plank 1-stav
Sortering
Natur
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Lakk
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
160 mm
Lengde
2010 mm
Lås
Automatic-Click
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*