Parador Classic 3060 Lerk Wide Plank Oljet

Parador

Varenr.
PA1739923
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 873 pr. m².

Parador Classic 3060 Lerk Wide Plank Oljet

En naturoljet og naturfarget klassisk parkett av lerk, som passer i alle husets rom. Parketten har en harmonisk tretekstur og fine naturlige fargenyanser, som skaper en god atmosfære i rommet. Plankene har en allsidig mini-fas, som diskret avbryter utseendet på de installerte planker og understreker det typiske konstruerte tregulvutseendet.

Parador Classic 3060 Lerk Wide Plank Oljet er en 1-stavs rustikal lerkeparkett i kolleksjonen Classic 3060 til Parador. Classic 3060 oppfyller de høyeste krav til både design og kvalitet. Det høykvalitetskonstruerte tregulvet med naturoljet overflate, skaper en helt spesiell og naturlig atmosfære for enhver stuestemning.

Dette er et uttrykksfult og rustikk gulv som inneholder naturlige fargevariasjoner, store kvister, utbredt kvist og sprekker. Gulvet gir rommet et livfullt inntrykk.

Gulvplankene er av høy kvalitet og finnes i formatet 2200 x 185 x 13 mm. Den firesidige minifasingen fremhever diskret hver enkelt planke og understreker dermed den naturlige kvaliteten til tregulvet.

Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system med lang endekantlås. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes. Kan monteres på gulvvarme.

 

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 3060
Materiale
Lerk
Design
Plank 1-stav
Sortering
Rustikal
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Olje
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
3 - hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
185 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Automatic-Click
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*