Meister Cottage PD400 Eik Lively Off-white

Plank 180 mm. Børstet, faset, hvit mattlakk

Meister

Varenr.
ME5389008454
Lager
På lager
Pris
kr 969 pr. m².

Meister Cottage PD400 Eik Lively Off-White 1-stavs tregulv av høy kvalitet

Dette er et naturfarget tregulv med et moderne og tradisjonelt utseende, som gir rommet en god og nøytral atmosfære. 

Denne klassiske planken er den absolutte bestselgeren blant de forskjellige parkettgulvformatene. Med en lengde på 2,20 meter, oppfyller den naturlig kvalitet og eleganse som ingen andre. Den langsgående V-fasingen understreker ytterligere den tilsynelatende endeløse karakteren til de lagte plankene, noe som gjør dette parkettgulvet til det perfekte valget for mange forskjellige boligstiler. Den lakkerte finishen skaper en sofistikert, lett blank overflate. PD400-serien til Meister er spesielt godt egnet for flytende installasjoner over gulvvarme.

Eikegulv er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre, og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv. Eik eldes og blir mer gyllen med årene. Gulvet kan da slipes og oljes eller lakkes, så blir det som nytt.

Livlig er en sortering som inneholder kvist og utbedret kvist.

Børsting av overflaten fremhever den naturlige strukturen i treet og gir gulvet den «ekte» tre følelsen. Den endelige teksturen avhengig av homogeniteten i det naturlige treverket. Strukturen kan variere på en planke og fra planke til planke.

Fasede kanter på bordene fremhever plankene. Langsidene har en V-fas som understreker den naturlige karakteren til planken og gir gulvet en skulpturell «endeløs karakter».


Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Cottage PD400
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
180 mm
Lengde
2220 mm
Lås
MasterclicPlus
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*