Tregulv Kährs Nordic Ask Gotland

Plank 187mm. Silkematt lakk

Kährs

Varenr.
151L87AK50KW
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 419 pr. m².

Kährs Nordic Ask Gotland - lyst uttrykksfullt tregulv av lakkert ask

Ask Gotland er et lakkert 1-stavs plankegulv med store fargevariasjoner. Treets mørke brunkjerne i kombinasjon med den lyse ytveden skaper et gulv med stor karakter. Kan inneholde store kvister og utbedret kvist.

Tregulv og parkett av ask

Ask er et treslag som er hardt, seigt og fleksibelt. Dette er en fordel fordi det gir slitesterke tregulv som holder seg pene i mange år.

Nordic Naturals Collection - Kährs Nordic Ask Gotland er et lakkert 1-stavs plankegulv av ask. Gulvet kan brukes i en rekke miljøer, for eksempel i boliger, kontorer og butikker. Ask Gotland inneholder store kvister og finnes i flere lengder. Kährs Ask Gotland er en del av Nordic Naturals Collection, som er en rolig kolleksjon i harmoni med lys nordisk dekor.

Kährs Original er produsert i henhold til Kährs patenterte lamellkonstruksjon, med 3-lag som har en total tykkelse på 15 mm. Lamellkonstruksjonen på Kährs parkettgulv gjør ikke bare gulvet sterkere og mer stabilt – det bidrar også til at råmaterialet kan brukes mer effektivt, og dermed blir miljøpåvirkningen mindre.  Kährs tregulv fra Original-serien med en tykkelse på 15 mm har 30 års garanti. Gulvet kan slipes 3-4 ganger slik at flere generasjoner kan ha glede av det. Pakkene inkluderer start/stopp-tavle. Gulvene leveres med baksiden av gulvet oppover, for å sikre at gulvet ikke blir ripet opp eller skadet under transport.

Fargeendring - Den lyse kremfargen mørkner og blir sivgul/lysebrun.

Lively - Naturlig forekommende variasjoner i treets farge tillatt, fra lyst til mørkebrunt. Produktet har store, naturlige svarte kvister. Kvistene kan variere i størrelse og antall.

Husk å beregne kapp/svinn ved innkjøp. Normalt går det bort 5% i kapp (8% mønstergulv) ved legging av gulv.


Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Nordic
Materiale
Ask
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Silkematt lakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2420 mm
Lås
Woodloc
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*