Kährs Luxury Tiles Daintree

Plank 218mm. Struktur, faset, matt

Kährs

Varenr.
LTCLW2106218
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 599 pr. m².

Kährs Daintree - et naturtro vinylgulv med tredekor

Kährs Daintree er en lekker klikkvinyl med tredekor fra gulvgruppen Kährs Luxury Tiles. Kährs Daintree har det naturlige og vakre utseendet til parkett, og er et klikkvinylgulv som er like godt egnet både i private hjem som i offentlige bygg. Vinylgulvet  er ripe- og merkebestadige, samt enkle å vedlikeholde og legge.

Kährs Daintree er et grått gulv som gir assisasjoner til drivved og til tregulv som har blitt eldet gjennom mange år. Grått er en elegant og allsidig farge og har derfor blitt mer populært de siste årene. Grå gulv tilpasser seg lett til andre farger og kan virke kald eller varm avhengig av fargene rundt seg.

Luxury Tiles - vinylgulv med et fantastisk utseende og ypperlig kvalitet

Familie, hunder, skitene sko, høye hæler. Vi vet at gulv i de fleste moderne hjem utsettes for mange utfordringer. Dette er grunnen at Kährs har laget en gulvserie med fantastisk utseende som forbedrer hjemmet med en kvalitet som gir deg sinnsro.

Kährs Luxury Tiles er en serie vinylgulv fra Click-kolleksjonen,  som er laget for hverdagsliv. Vinylgulvet har det vakre og naturlige utseende til parkett, samtidig som det har alle fordelene når det gjelder styrke og vedlikehold som moderne gulvteknologi kan gi. Det store utvalget av design og farger, gjør det enkelt å finne et gulv som passer din egen interiørstil.

Ikke bare er disse vinylgulvene attraktive og slitesterke, de legger også til rette for et godt innendørsmiljø ettersom de er ftalatfrie. Vinylgulvet demper trinnlyd og er mykt å gå- og leke på. Klikksystemet gjør at de er enkle å legge, selv med undervarme.

Kahrs Daintree er et enkelt og vakkert gulv, som gjør hverdagslivet litt mer lukseriøst.

Klikkvinylgulv passer både for hjem og i offentilge miljøer der gulvet skal legges flytende. Vinylgulvet har det naturlige og vakre utseende til parkett, er ripe- og merkebestandige, samt det er enkelt å vedlikeholde og legge.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Click 6 mm Wood Collection, Luxury Tiles
Materiale
Vinyl
Design
Plank 1-stav
Valør
Mørk
Farge
Brun, Grå
Overflatebehandling
Trestruktur
Tykkelse
6 mm
Bredde
218 mm
Lengde
1210 mm
Lås
Click5G
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*