Kährs Luxury Tiles Stone Lucania

Flis 300X600mm. Struktur, faset, matt

Kährs

Varenr.
KTCLS3001300
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 599 pr. m².

Kährs Stone Lucania - vinylflis med steindekor

Kährs Lucania er en lekker vinylflis med steindekor fra gulvgruppen Kährs Luxury Tiles. Kährs Lucania har det naturlige og vakre utseendet til stein, og er et klikkvinylgulv som er like godt egnet både i private hjem som i offentlige bygg. Vinylflisene er ripe- og merkebestadige, samt enkle å vedlikeholde og legge.

Kährs Stone Lucania - Fantastisk utseende. Ypperlig kvalitet.

Familie, hunder, skitene sko, høye hæler. Vi vet at gulv i de fleste moderne hjem utsettes for mange utfordringer. Dette er grunnen at vi har laget en gulvserie med fantastisk utseende som forbedrer hjemmet med en kvalitet som gir deg sinnsro.

Kährs Luxury Tiles er en serie vinylgulv som er laget for hverdagsliv. De har det vakre og naturlige utseende til tre og stein, samtidig som de har alle fordelene når det gjelder styrke og vedlikehold som moderne gulvteknologi kan gi. Det store utvalget av designer og farger gjør det enkelt å finne et gulv som passer din egen interiørstil.

Ikke bare er disse gulvene attraktive og slitesterke, de legger også til rette for et godt innendørsmiljø ettersom de er ftalatfrie, demper lyd og er myke å gå- eller leke - på. Klikksystemet gjør at de er enkle å legge, selv med undervarme.

Enkle gulv som gjør hverdagslivet litt mer lukseriøst. 

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Click 6 mm Stone Collection, Luxury Tiles
Materiale
Vinyl
Design
Fliser
Valør
Medium
Farge
Grå
Overflatebehandling
Steinstruktur
Tykkelse
6 mm
Bredde
300 mm
Lengde
600 mm
Lås
Click5G
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*