Kährs Luxury Tiles Wood Impression Dovecot

Plank 218mm. Struktur, faset, matt

Kährs

Varenr.
KTCLW2201218
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 677 pr. m².

Kährs Dovecot - et naturtro vinylgulv med tredekor

Kährs Dovecot er en lekker klikkvinyl med tredekor fra gulvgruppen Kährs Luxury Tiles. Kährs Dovecot har det naturlige og vakre utseendet til parkett, og er et klikkvinylgulv som er like godt egnet både i private hjem som i offentlige bygg. Vinylgulvet er ripe- og merkebestadige, samt enkle å vedlikeholde og legge.

Kährs Dovecot er et lyst og uttrykksfullt gulv som skaper en meget god atmosfære i rommet.

Luxury Tiles - vinylgulv med et fantastisk utseende og ypperlig kvalitet

Familie, hunder, skitene sko, høye hæler. Vi vet at gulv i de fleste moderne hjem utsettes for mange utfordringer. Dette er grunnen at Kährs har laget en gulvserie med fantastisk utseende som forbedrer hjemmet med en kvalitet som gir deg sinnsro.

Kährs Luxury Tiles er en serie vinylgulv fra Click-kolleksjonen,  som er laget for hverdagsliv. Vinylgulvet har det vakre og naturlige utseende til parkett, samtidig som det har alle fordelene når det gjelder styrke og vedlikehold som moderne gulvteknologi kan gi. Det store utvalget av design og farger, gjør det enkelt å finne et gulv som passer din egen interiørstil.

Ikke bare er disse vinylgulvene attraktive og slitesterke, de legger også til rette for et godt innendørsmiljø ettersom de er ftalatfrie. Vinylgulvet demper trinnlyd og er mykt å gå- og leke på. Klikksystemet gjør at de er enkle å legge, selv med undervarme.

Kahrs Dovecot er et enkelt og vakkert LVT-gulv, som gjør hverdagslivet litt mer lukseriøst.

Klikkvinylgulv (LVT-gulv) passer både for hjem og i offentilge miljøer der gulvet skal legges flytende. Vinylgulvet har det naturlige og vakre utseende til parkett, er ripe- og merkebestandige, samt det er enkelt å vedlikeholde og legge.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Impression Wood Collection, Luxury Tiles
Materiale
Vinyl
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Trestruktur
Tykkelse
6 mm
Bredde
220 mm
Lengde
1829 mm
Lås
Click 6 mm
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*