CTC GS 600 Væske-til-vann-varmepumpe

Varenr.
CT58931
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 0 pr. stk.

Væske-til-vann-varmepumpe CTC GS 600

En elegant, smart og økonomisk serie prisgunstige varmepumper som varmer opp huset og varmtvannet ved hjelp av en stillegående scrollkompressor med start- og stoppfunksjon (on/off-typen).

Varmepumpen som kutter energikostnadene

Designen gjør at varmepumpen blir en fin del av interiøret, uansett hvor du velger å plassere den. Med den helt integrerte berøringsskjermen har CTC GS 600 et svært brukervennlig grensesnitt, slik at du enkelt får tilgang til alle funksjoner, og du kan både sveipe og skrolle, akkurat som på smarttelefonen din. Fargeberøringsskjermen har tydelige symboler med tekst på valgfritt språk, slik at det blir enkelt å justere varme og varmtvann eller vise informasjon om driften. I tillegg kan du enkelt speile skjermen til nettbrett, mobil og lignende.

CTC GS 600 er en svært prisgunstig varmepumpe, og den kommer til å gi behagelig varme til lavest mulig kostnad i mange år. CTC GS 600 er utstyrt med en stillegående on/off scrollkompressor. Det gjør produktet rimeligere i innkjøp, men gir også en litt lavere besparelse.

CTC GS 600 finnes i to størrelser, 6 og 8 kW, og den har en varmtvannskapasitet på hele 300 liter. For lavest mulig strømforbruk er de utstyrt med A-merkede lavenergi-sirkulasjonspumper og svært effektiv isolasjon.

CTC GS 600 har svært høy virkningsgrad og svært lavt lydnivå, siden både kompressor og alle kjølekomponentene er innkapslet i en separat, lydisolert enhet. CTC GS 600 er enkel å installere, siden både matekabel og turledningsføler er fabrikkmontert. Leveres med magnetittfilter som sørger for at radiatorsystemet holdes rent.

CTC GS 600 har internett-tilkobling som standard, slik at du enkelt kan fjernstyre varmepumpen. For å passe bedre i smarte hjem kan produktet kobles til Alexa, Google Home og lignende. I tillegg er det forberedt for Smartgrid, noe som betyr at det er forberedt for fremtidens strømnett.

  • Elegant design
  • Smart berøringsskjerm med brukervennlig grensesnitt
  • Sparer opptil 80%
  • Høyeste energiklasse: A+++
  • Internett-tilkobling som standard
  • Høy årsvarmefaktor: 5,0 i SCOP
  • Lavt lydnivå (39 dBA)
  • 300 liter varmtvann

Vi har 2-3 måneders leveringstid på varmepumper, men kan levere raskere på enkelte modeller. Ønsker du å vite pris og leveringstid på varmepumper, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*