BerryAlloc Eik Oljet Hvit Skipsgulv Laminat -Shipdeck 2-stav

BerryAlloc, Høytrykkslaminat, Skipsgulv i laminat, 2-stavs, Original-serien

BerryAlloc

Varenr.
AL62001396
Lager
På forespørsel
Pris
kr 454 pr. m².

BerryAlloc - Eik Hvitoljet Skipsgulv i laminat

La hjemmet ditt omfavne tidløs eleganse med Eik Hvitoljet Skipsgulv. Dette høytrykkslaminatgulvet kombinerer autentisk eikefinish med sofistikert hvitoljet behandling, og gir deg et skipsgulv som ikke bare er vakkert, men også ekstremt slitesterkt.

Hvert panel av dette skipsgulvet er utformet med presisjon, og den lyse overflaten gir rommet ditt et lyst og luftig preg. Den naturlige strukturen i skipsgulvets mønster skaper en moderne og innbydende atmosfære.

Med BerryAllocs fokus på kvalitet og innovasjon er dette høytrykkslaminatgulvet en investering i varig skjønnhet. Den høye slitestyrken gjør det ideelt for høytrafikkerte områder, mens den hvitoljede looken gir deg muligheten til å skape et elegant uttrykk i ethvert rom.

Transformér ditt hjem med dette eksepsjonelle skipsgulvet, og nyt den tidløse elegansen det bringer til dine gulvflater.

Original-kolleksjonen fra BerryAlloc

Verdens sterkeste gulv, utrolig tøffe, men også ekstremt vakre. På jakt etter et skipsgulv? Original-kolleksjonen fra BerryAlloc har alt og kan gi travle boliger og næringslokaler et unikt og autentisk interiør.

Høytrykkslaminat - verdens sterkeste gulv

Det er lett å merke hvordan den majestetiske norske naturen har inspirert BerryAllocs høytrykksgulv. Ikke bare tåler høytrykksgulvene våre tøff bruk, men de er usedvanlig vakre og gjør det enkelt å skape lune og vakre rom.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
BerryAlloc
Kolleksjon
Original
Materiale
Høytrykkslaminat
Design
2-stav, Skipsgulv
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Trestruktur
Tykkelse
11 mm
Bredde
198 mm
Lengde
1207 mm
Lås
AluLoc
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Bruksklasse
Priv/komm./industri 34
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*