Laminatgulv - Parador Trendtime 6 Eik Mistral Grey

Laminatgulv, 1-stavs gulv, longboard, 243mm.naturltro trestruktur, matt-finish texture, motstandsdyktig mot riper, kantbeskyttelse, lys laminat

Parador

Varenr.
PA1567466
Lager
På forespørsel
Pris
kr 349 pr. m².

Parador Trendtime 6 Mistral Grey

Dette er et 1-stavs laminatgulv med gråtoner. Grå laminatgulv gir mange muligheter interiørmessig, da grått er en nøytal farge. Grå laminatgulv er det perfekte gulvet i rom med fargerike møbler.

Et lyst laminatgulv med stilfulle gråtoner som gir rommet en tidløs eleganse

Forførende grå fargetoner definerer laminatgulvet Parador Trendtime 6 Mistral Grey. Denne nøytrale grånyansen gir rommet en moderne, stilfull atmosfære som er ideell for å komplementere fargerike møbler. Med en slitesterk overflate og enkel installasjon er dette gulvet ikke bare visuelt imponerende, men også praktisk for daglig bruk. Gi ditt rom et snev av tidløs eleganse med Parador Trendtime 6 Mistral Grey – det perfekte valget for de som ønsker et allsidig og stilfullt laminatgulv.

Norges største gulvbutikk

Er du usikker på om du skal kjøpe parkett eller laminat? La oss hjelpe deg! Parketthuset er Nogres største gulvbutikk og har et stort utvalg av gulv til konkurransedyktige priser. Besøk vår gulvbutikk som ligger på Nyland i Oslo, kun 5 minutter fra Alnabru.

 

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Trendtime 6
Materiale
Laminat
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Grå
Overflatebehandling
Trestruktur, Melamin
Fas
Minifas 4-sider
Tykkelse
9 mm
Bredde
243 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*