Laminatgulv - Parador Trendtime 6 Eik Nova Limed

Laminatgulv, 243 mm, 1-stavs gulv, longboard, naturtro trestruktur, Matt-finish texture, motstandsdyktig mot riper, kantbeskyttelse

Parador

Varenr.
PA1567468
Lager
På forespørsel
Pris
kr 349 pr. m².

Parador Trendtime 6 Nova Limed

Parador Trendtime 6 Nova Limed er et naturfarget laminatgulv med en flott eikelook. Gulvet er laget av høykvalitetsmaterialer og er slitesterkt og enkelt å vedlikeholde. Et naturfarget laminatgulv som Parador Trendtime 6 Nova Limed vil gi hjemmet ditt et varmt og innbydende utseende. Gulvet er lett å kombinere med ulike interiørstiler, og det vil passe inn i alle rom i hjemmet.

Et laminatgulv med naturlig skjønnhet og tidløs stil

Opplev harmonien av naturlig skjønnhet med laminatgulvet Parador Trendtime 6 Nova Limed. Gulvets naturfargede nyanser gir en varm og innbydende atmosfære, samtidig som det har et autentisk utseende. Laminatgulv er ikke bare en visuell nytelse, men også en praktisk løsning for deg som har hund eller små barn, og dermed har behov for et slitesterkt gulv. Velg Parador Trendtime 6 Nova Limed for å bringe tidløs stil inn i din bolig, og, skape et rom fylt med sjarm og karakter.

Norges største gulvbutikk

Er du usikker på om du skal kjøpe parkett eller laminat? La oss hjelpe deg! Parketthuset er Nogres største gulvbutikk og har et stort utvalg av gulv til konkurransedyktige priser. Besøk vår gulvbutikk som ligger på Nyland i Oslo, kun 5 minutter fra Alnabru.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Trendtime 6
Materiale
Laminat
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Trestruktur, Melamin
Fas
Minifas 4-sider
Tykkelse
9 mm
Bredde
243 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*