Laminatgulv - Parador Trendtime 6 Eik Skyline Pearl-Grey

Laminatgulv, 243 mm, 1-stavs gulv, longboard, naturtro trestruktur, Matt-finish texture, motstandsdyktig mot riper, kantbeskyttelse

Parador

Varenr.
PA1601103
Lager
På forespørsel
Pris
kr 349 pr. m².

Parador Trendtime 6 Skyline Pearl-Grey

Parador Trendtime6 Eik Skyline Pearl-Grey er et lyst naturfarget laminatgulv med en elegant eikelook. Gulvet er laget av høykvalitetsmaterialer og er slitesterkt og enkelt å vedlikeholde. Et lyst naturfarget laminatgulv som Parador Trendtime 6 Skyline Pearl-Grey vil gi hjemmet ditt et åpent og luftig utseende. Gulvet er lett å kombinere med ulike interiørstiler, og det vil passe inn i alle rom i hjemmet.

Et slitesterkt laminatgulv som passer for deg med hund og småbarn i hus

Skap et rom fylt med lys og romslighet med laminatgulvet Parador Trendtime 6 Skyline Pearl-Grey. De lyse naturfargede nyansene gir en følelse av luftighet, samtidig som det tilfører et moderne og klassisk preg. Den slitesterke overflaten gjør det ideelt for ethvert hjem med hund eller barn., Dette lyse laminatgulvet reflekterer naturlig lys, skaper en positiv atmosfære og gir rommet en frisk og innbydende følelse. Velg dette gulvet for å skape et rom fylt med sjarm og tidløs skjønnhet.

Dette er et slitesterkt laminatgulv som er godt egnet for daglig bruk i hjemmet. Gulvet har et klikksystem, som gjør det enklet å legge selv.

Parador Trendtime 6 Skyline Pearl-Grey er et flott valg for deg som ønsker et slitesterkt og vakkert laminatgulv som er enkelt å vedlikeholde. Gulvet vil gi hjemmet ditt et moderne og stilrent utseende.

Norges største gulvbutikk

Er du usikker på om du skal kjøpe parkett eller laminat? La oss hjelpe deg! Parketthuset er Nogres største gulvbutikk og har et stort utvalg av gulv til konkurransedyktige priser. Besøk vår gulvbutikk som ligger på Nyland i Oslo, kun 5 minutter fra Alnabru.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Trendtime 6
Materiale
Laminat
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys, Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Trestruktur, Melamin
Fas
Minifas 4-sider
Tykkelse
9 mm
Bredde
243 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*