Laminatgulv - Parador Trendtime 6 Eik Studioline Natur

Laminatgulv, 243 mm, 1-stavs gulv, longboard, naturtro trestruktur, Matt-finish texture, motstandsdyktig mot riper, kantbeskyttelse

Parador

Varenr.
PA1601102
Lager
På forespørsel
Pris
kr 349 pr. m².

Parador Trendtime 6 Studioline Natur

Parador Trendtime 6 Studioline Natur er et naturfarget laminatgulv med en klassisk eikelook. Gulvet er laget av høykvalitetsmaterialer og er slitesterkt og enkelt å vedlikeholde. Et naturfarget laminatgulv som Parador Trendtime 6 Studioline Natur vil gi hjemmet ditt et varmt og innbydende utseende. Gulvet er lett å kombinere med ulike interiørstiler, og det vil passe inn i alle rom i din bolig.

Et stilfullt laminatgulv med naturlig skjønnhet

Utforsk tidløs skjønnhet med Parador Trendtime 6 Studioline Natur laminatgulv. Dets naturfargede toner gir en varm, innbydende atmosfære, og den autentiske trestrukturen gir en elegant følelse. Dette gulvet er ikke bare et visuelt mesterverk, men også en slitesterk og lettstelt løsning for ethvert rom. Velg Parador Trendtime 6 Studioline Natur for å tilføre ditt interiør en naturlig stil med tidløs eleganse.

Parador Trendtime 6 Studioline Natur er et flott valg for deg som ønsker et slitesterkt og vakkert laminatgulv som er enkelt å vedlikeholde. Gulvet vil gi hjemmet ditt et klassisk og stilrent utseende.

Norges største gulvbutikk

Er du usikker på om du skal kjøpe parkett eller laminat? La oss hjelpe deg! Parketthuset er Nogres største gulvbutikk og har et stort utvalg av gulv til konkurransedyktige priser. Besøk vår gulvbutikk som ligger på Nyland i Oslo, kun 5 minutter fra Alnabru.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Trendtime 6
Materiale
Laminat
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys, Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Trestruktur, Melamin
Fas
Minifas 4-sider
Tykkelse
9 mm
Bredde
243 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*