Parador Eik Sanded Basic 400 Wide Plank - laminatgulv

Laminatgulv, matt finish, 1285 x 194 x 8 mm, tredekor

Parador

Varenr.
PA1426462
Lager
På forespørsel
Pris
kr 249 pr. m².

Parador Eik Sanded Basic 400 - laminatgulv

Parador Oak Sanded Basic 400 Wide Plank er et lyst og naturfarget laminatgulv som gir ditt hjem et tidløst preg. Med en overkommelig pris, kombinerer dette gulvet estetikk med økonomi, og gir rommet ditt et varmt og innbydende utseende uten å tømme lommeboken.

Laminatgulv

Utforsk skjønnheten og funksjonaliteten til Parador Oak Sanded Basic 400 Wide Plank – et laminatgulv som ikke bare gir ditt hjem et varig preg, men også passer perfekt for de som verdsetter både estetikk og økonomi.

Med sitt lyse og naturfargede design gir dette laminatgulvet et friskt og innbydende uttrykk til ethvert rom. Den lyse planken gir ikke bare et visuelt imponerende utseende, men også en følelse av romslighet. Dette gjør det til et ideelt valg for de som ønsker å åpne opp sine omgivelser.

Parador Oak Sanded Basic 400 Wide Plank er ikke bare estetisk tiltalende, men også praktisk for aktive husholdninger med både barn, hund og katt. Denne slitesterke laminatoverflaten tåler daglig slitasje og er ripebestandig, og dermed gir det deg tryggheten av et gulv som vil forbli vakkert over tid, selv i et livlig hjemmemiljø.

For de med et stramt budsjett tilbyr dette laminatgulvet en rimelig løsning uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Den lave prisen gjør det til et ideelt valg for de som ønsker å fornye sitt hjem uten å overskride budsjettet.

Gjør ditt hjem enda vakrere med dette laminatgulvet som kombinerer funksjon med form og gir deg glede og trygghet i lang tid fremover.

Norges største gulvbutikk

Er du usikker på om du skal kjøpe parkett eller laminat? La oss hjelpe deg! Parketthuset er Nogres største gulvbutikk og har et stort utvalg av gulv til konkurransedyktige priser. Besøk vår gulvbutikk som ligger på Nyland i Oslo, kun 5 minutter fra Alnabru.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Basic
Materiale
Laminat
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell
Tykkelse
8 mm
Bredde
194 mm
Lengde
1285 mm
Lås
Safe-Lock PRO
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*