Almedals Kubbgulv Base Eik røkt

18x45x57-75 mm (kan spesialbestilles i 20, 22, mf)

Almedals

Varenr.
AG18KGT0ER
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 2 059 pr. m².
Kubbegulv i base eik røkt, egner seg godt til alt fra bolig, møtelokaler, festlokaler, hotell, kjøpesenter, fabrikklokaler, restauranter m.m.

Almedals Kubbegulv - base eik røkt

Dette er Almedalsgulvs standardprodukt i kubb. Den er 18 mm tykk og tilgjengelig i furu, gran, lerk (European), røkt lerk, eik og eik røkt (farget svart). Selvfølgelig, kan det også leveres andre tresorter på forespørsel.

Kubbegulv er et solid og robust gulv som egner seg godt i loakaler med høy trafikk. Kubbegulv egner seg like godt i fabrikklokaler, boliger, kontorlandskap, kjøpesentre, restauranter, hoteller, møterom mm. Kubbegulv er et optimalt gulv for dem som er glad i stabil luftfuktighet. Kubbegulvet limes til undergulvet og det stilles strenge krav til undergulvet. De enkelte kubbe leveres i rekker eller montert på nett i mange forskjellige dimensjoner. Kubbegulvet leveres ubehandlet og etterbehandles på stedet.

Kubben kommer i strimler som holdes sammen av tape på sidene. Kubben skal hellimes til underlaget og deretter pusset og overflatebehandles på stedet. Kubbegulvet kan sparkles hvis man ønsker en tettere overflate. Kubbegulv kan slipes enten med tradisjonelle gulvslipemaskiner, eller med en rondellslipemaskin. Forskjellen er at en rondellsliper gir en jevnere resultater uten sliperender og fremhever årringene på en tydelig måte. Almedalsgulv anbefaler sliping med rondellslipemaskin i henhold til vår tekniske instruksjoner Alt.1.

  • Sortering: Bolig, kontor, restaurant, hotell, møtelokaler, mm. Liggende og stående kvist akseptert. Splintve tillates
  • Kvister: Ingen begrensninger vedrørende kvistens størrelse eller mengde, men ikke råtekvist eller løs barkringkvist .
  • Fargenyanser: Ja, treets naturlige fargevariasjoner, også mindre misfarginger og kjernesoner.
  • Insektsskader: Ikke tillatt.
  • Tykkelse: 18 mm (som standard, øvrig på bestilling.)
  • Bredder: 40-50 x 55-75 mm 
  • Overflatebehandling: Skal slipes og overflatebehandles etter legging. Sparkling kan utføres i forbindelse med sliping.
  • Legging: Hellimes mot underlaget.


Kubbegulv kan betraktes og bestilles i vår gulvbutikk i Oslo, samt bestilles i vår nettbutikk. Vi leverer kubbegulv over hele landet.
Kontakt oss på post@parketthuset.no eller tlf 22258630 for å bestille kubbegulv.

Varemerke
Almedals
Materiale
Eik
Design
Kubbegulv
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*