Almedals Kubbgulv Base Gran

18x58x88mm (kan spesialbestilles i 20, 22, mf)

Almedals

Varenr.
AG18KGT0GR
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 099 pr. m².

Kubbegulv i base gran, egner seg godt til alt fra bolig, møtelokaler, festlokaler, hotell, kjøpesenter, fabrikklokaler, restauranter m.m.

Almedals Kubbegulv - base gran

Dette er Almedalsgulvs standardprodukt i kubb. Den er 18 mm tykk og tilgjengelig i furu, gran, lerk (European), røkt lerk, eik og eik røkt (farget svart). Selvfølgelig, kan det også leveres andre tresorter på forespørsel.

Kubbegulv er et solid og robust gulv som egner seg godt i loakaler med høy trafikk. Kubbegulv egner seg like godt i fabrikklokaler, boliger, kontorlandskap, kjøpesentre, restauranter, hoteller, møterom mm. Kubbegulv er et optimalt gulv for dem som er glad i stabil luftfuktighet. Kubbegulvet limes til undergulvet og det stilles strenge krav til undergulvet. De enkelte kubbe leveres i rekker eller montert på nett i mange forskjellige dimensjoner. Kubbegulvet leveres ubehandlet og etterbehandles på stedet.

Kubben kommer i strimler som holdes sammen av tape på sidene. Kubben skal hellimes til underlaget og deretter pusset og overflatebehandles på stedet. Kubbegulvet kan sparkles hvis man ønsker en tettere overflate. Kubbegulv kan slipes enten med tradisjonelle gulvslipemaskiner, eller med en rondellslipemaskin. Forskjellen er at en rondellsliper gir en jevnere resultater uten sliperender og fremhever årringene på en tydelig måte. Almedalsgulv anbefaler sliping med rondellslipemaskin i henhold til vår tekniske instruksjoner Alt.1.

  • Sortering: Bolig, kontor, restaurant, hotell, møtelokaler, mm. Liggende og stående kvist akseptert. Splintve tillates
  • Kvister: Ingen begrensninger vedrørende kvistens størrelse eller mengde, men ikke råtekvist eller løs barkringkvist .
  • Fargenyanser: Ja, treets naturlige fargevariasjoner, også mindre misfarginger og kjernesoner.
  • Insektsskader: Ikke tillatt.
  • Tykkelse: 18 mm (som standard, øvrig på bestilling.)
  • Bredder: ca. 58 x 88 mm 
  • Overflatebehandling: Skal slipes og overflatebehandles etter legging. Sparkling kan utføres i forbindelse med sliping.
  • Legging: Hellimes mot underlaget.


Kubbegulv kan betraktes og bestilles i vår gulvbutikk i Oslo, samt bestilles i vår nettbutikk. Vi leverer kubbegulv over hele landet.
Kontakt oss på post@parketthuset.no eller tlf 22258630 for å bestille kubbegulv.

NB: Minstebestilling/produksjon/minimumsordre er 20 m².
Varemerke
Almedals
Materiale
Gran
Design
Kubbegulv
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*