Fiskebensparkett - Meister PS500 American Walnut Lively 9009

fiskebeinsparkett, ulta matt lakk, herringbone, 9009

Meister

Varenr.
ME5221009009
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 549 pr. m².

Brun og elegant fiskebensparkett - Meister American walnut lively

Fiskebensparkett er et tidløst og klassisk design som aldri går av moten. Det unike fiskebensmønsteret gir en følelse av eleganse og stil som vil gi ditt hjem en varm og innbydende atmosfære. Denne mørkebrune fiskebensparketten av valnøttre er den ultimate og elegante tilføyelsen til ethvert hjem. Den mørke fargen gir en følelse av dybde og rikdom, samtidig som det unike fiskebensmønsteret gir en følelse av eleganse og stil.

Fiskebensparkett fra Meister

Fiskebensparkett er en av de mest elegante og tidløse gulvtypene som du kan velge til ditt hjem. Det karakteristiske mønsteret av vinklede planker som skaper et V-formet mønster, gir gulvet et unikt og sjarmerende utseende, som vil tiltrekke seg oppmerksomhet fra alle som går inn i rommet.

En fordel med fiskebensparkett er dens allsidighet. Den kan komplementere et bredt spekter av interiørstiler og kan være like godt egnet til både moderne og tradisjonelle hjem. Det finnes også en rekke forskjellige tresorter å velge mellom, inkludert eik, ask, valnøtt og mer, så du kan finne det perfekte utseendet som passer din smak og stil.

Så hvis du ønsker å legge til en touch av eleganse og klassisk stil til ditt hjem, bør du definitivt vurdere fiskebensparkett som et alternativ. Det vil gi deg et varig og vakkert gulv som du vil elske i mange år fremover.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler på Nyland, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Parkett PS 500
Materiale
Valnøtt
Design
Fiskebensmønster
Valør
Mørk
Farge
Brun
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Tykkelse
13 mm
Bredde
142 mm
Lengde
710 mm
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*