Fiskebensparkett - Meister PS500 Authentic Cream Eik 9020

fiskebeinsparkett, ulta matt lakk, herringbone, 9020

Meister

Varenr.
ME5221009020
Lager
På forespørsel
Pris
kr 939 pr. m².

Ultra matt lakkert fiskebensparkett - Meister authentic cream eik

En lysfarget fiskebensparkett vil gi ditt hjem en følelse av friskhet og lys, samtidig som den bevarer den klassiske og tidløse stilen til fiskebensparketten. Den lyse fargen vil skape en følelse av romslighet og vil bidra til å lyse opp rommet. Lysfarget fiskebensparkett er det perfekte valget for de som ønsker å skape en lys og innbydende bolig med en tidløs stil.

Fiskebensparkett fra Meister

Fiskebensparkett er en av de mest elegante og tidløse gulvtypene som du kan velge til ditt hjem. Det karakteristiske mønsteret av vinklede planker som skaper et V-formet mønster, gir gulvet et unikt og sjarmerende utseende, som vil tiltrekke seg oppmerksomhet fra alle som går inn i rommet.

En fordel med fiskebensparkett er dens allsidighet. Den kan komplementere et bredt spekter av interiørstiler og kan være like godt egnet til både moderne og tradisjonelle hjem. Det finnes også en rekke forskjellige tresorter å velge mellom, inkludert eik, ask, valnøtt og mer, så du kan finne det perfekte utseendet som passer din smak og stil.

Så hvis du ønsker å legge til en touch av eleganse og klassisk stil til ditt hjem, bør du definitivt vurdere fiskebensparkett som et alternativ. Det vil gi deg et varig og vakkert gulv som du vil elske i mange år fremover.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler på Nyland, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Parkett PS 500
Materiale
Eik
Design
Fiskebensmønster
Valør
Lys
Farge
Naturell, Hvit
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Tykkelse
13 mm
Bredde
142 mm
Lengde
710 mm
Lås
Klikksystem
Monteringsmetode
Hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*