Meister Lindura HS500 Eik Greige - fiskebensgulv

11x700x140mm, Lindura fiskebensmønster, herdet tregulv

Meister

Varenr.
ME6332008931
Lager
På forespørsel
Pris
kr 899 pr. m².

Meister HS500 Eik Greige - fiskebensparkett

Meister HS500 Eik Greige er en ultramattlakkert brun fiskebensparkett har med nydelig gråbrunet fargespill og kvist som gir et vakkert og sofistikert utseende. Denne brune fiskebensparketter skaper dybde og intensitet i interiøret og oppfattes som elegant.

Fiskebensparkett

Fiskebensparkett er et klassisk og eksklusivt format innen parkettgulv, hvor man legger stavene i fiskebensmønster. Fiskebensmønster er en gammel og tradisjonsrik måte å legge tregulv på, samtidig er den moderne og har et eksklusiv preg over seg. Fiskebensmønster har sine røtter helt tilbake til 1500-tallet, og man forbinder ofte fiskebensmønster med herskapelige hjem. Fiskebensmønster setter særpreg i ditt hjem og legges ofte i rom man ønsker å fremheve, da den gir både et klassisk og herskapelig preg på interiøret.

Meister Lindura herdet fiskebensparkett

Lindura i fiskebeinsformat er en veldig moderne versjon av et klassisk leggemønster. Den ultramatte lakkerte finishen, som trenger fukt inn i hver eneste pore, får ikke bare dette gulvet til å se ekstra sofistikert og naturlig ut, men gjør det også spesielt lett å vedlikeholde og motstandsdyktig mot flekker og mikroriper (små riper i den lakkerte overflaten som ikke trenger gjennom til det ekte trebelegg). Dessuten er den til og med enkel å legge takket være det patenterte UniZip-klikksystemet.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
HS500 fiskebensgulv, Lindura
Materiale
Eik
Design
Fiskebensmønster
Sortering
Living
Valør
Medium, Mørk
Farge
Brun, Grå
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
7 - Ekstremt hardt tre
Tykkelse
11 mm
Bredde
140 mm
Lengde
700 mm
Lås
Klikksystem, UniZip / klikksystem
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*