Meister Lindura HS500 Eik Pure

11x700x140mm, Lindura, Fiskebensmønster

Meister

Varenr.
ME6332008928
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 899 pr. m².

Meister HS500 Eik Pure - fiskebensparkett

Meister HS500 Eik Pureer en ultramatt lakkert fiskebensparkett, med nedtonet og elegant fargespill, som gir rommet et tidløst utseende. Dette gjør at gulvet passer inn i alt fra klassiske til moderne hjem. Dette er en naturfarget fiskebensparkett som skaper en god atmosfære i rommet.

Fiskebensparkett

Fiskebensparkett er et klassisk og eksklusivt format innen parkettgulv, hvor man legger stavene i fiskebensmønster. Fiskebensmønster er en gammel og tradisjonsrik måte å legge tregulv på, samtidig er den moderne og har et eksklusiv preg over seg. Fiskebensmønster har sine røtter helt tilbake til 1500-tallet, og man forbinder ofte fiskebensmønster med herskapelige hjem. Fiskebensmønster setter særpreg i ditt hjem og legges ofte i rom man ønsker å fremheve, da den gir både et klassisk og herskapelig preg på interiøret.

Meister Lindura fiskebensparkett

Lindura i fiskebeinsformat er en veldig moderne versjon av et klassisk leggemønster. Den ultramatte lakkerte finishen, som trenger fukt inn i hver eneste pore, får ikke bare dette gulvet til å se ekstra sofistikert og naturlig ut, men gjør det også spesielt lett å vedlikeholde og motstandsdyktig mot flekker og mikroriper (små riper i den lakkerte overflaten som ikke trenger gjennom til det ekte trebelegg). Dessuten er den til og med enkel å legge takket være det patenterte UniZip-klikksystemet.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
HS500 fiskebensgulv, Parkett PS 500
Materiale
Eik
Design
Fiskebensmønster
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Brinellverdi
7 - Ekstremt hardt tre
Tykkelse
11 mm
Bredde
140 mm
Lengde
700 mm
Lås
UniZip / klikksystem
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*