Parador Trendtime 3 Eik Mattlakk fiskeben

Fiskebeinsparkett, mattlakk naturell,

Parador

Varenr.
PA1601582
Lager
På forespørsel
Pris
kr 929 pr. m².

Parador Trendtime 3 Eik mattlakk - fiskebensparkett

Parador Trendtime 3 Eik er en mattlakkert og klassisk fiskebensparkett som har et nydelig fargespill og kvist som gir et levende og tidløst utseende. Dette gjør at gulvet passer inn i alt fra klassiske til moderne hjem.

Fiskebensparkett

Fiskebensparkett er et klassisk og eksklusivt format innen parkettgulv, hvor man legger stavene i fiskebensmønster. Fiskebensmønster er en gammel og tradisjonsrik måte å legge tregulv på, samtidig er den moderne og har et eksklusiv preg over seg. Fiskebensmønster har sine røtter helt tilbake til 1500-tallet, og man forbinder ofte fiskebensmønster med herskapelige hjem. Fiskebensmønster setter særpreg i ditt hjem og legges ofte i rom man ønsker å fremheve, da den gir både et klassisk og herskapelig preg på interiøret.

Parador fiskebensparkett

Fiskebensparkett fra produktlinjen Trendtime 3, er en fiskebensparkett av høy kvalitet fra Parador. Fiskebensmønster er for tiden en av de mest populære trendene innen gulvdesign, og passer like godt i alt fra klassiske hjem til moderne funkisboliger. Fiskebensparkett må hellimes til undergulvet og er vanskelig å legge. Vi anbefaler derfor å benytte seg av gulvlegger til monteringen.

Vi er en autorisert forhandler av Parador-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Trendtime 3
Materiale
Eik
Design
Fiskebensmønster
Sortering
Living
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
10,5 mm
Bredde
95 mm
Lengde
570 mm
Lås
Klikksystem
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*