Parador Trendtime3 Eik Cream

Parkett fiskeben, mattlakk hvit

Parador

Varenr.
PA1739932
Lager
På forespørsel
Pris
kr 929 pr. m².

Parador Trendtime 3 Eik Cream - fiskebensparkett

Parador Trendtime 3 Eik Cream har et nydelig fargespill og kvist som gir et levende og tidløst utseende. Dette gjør at fiskebensgulvet passer inn i alt fra klassiske til moderne hjem. Dette er en naturfarget fiskebeinsparkett som skaper en god atmosfære i rommet.

Fiskebensparkett fra Parador

Fiskebensparkett er et klassisk og eksklusivt format innen parkettgulv, hvor man legger stavene i fiskebensmønster. Fiskebensmønster er en gammel og tradisjonsrik måte å legge tregulv på, samtidig er den moderne og har et eksklusiv preg over seg. Fiskebensmønster har sine røtter helt tilbake til 1500-tallet, og man forbinder ofte fiskebensmønster med herskapelige hjem. Fiskebensmønster setter særpreg i ditt hjem og legges ofte i rom man ønsker å fremheve, da den gir både et klassisk og herskapelig preg på interiøret.

Fiskebensparkett fra produktlinjen Trendtime 3,  er en fiskebensparkett av høy kvalitet fra Parador. Fiskebensmønster er for tiden en av de mest populære trendene innen gulvdesign, og passer like godt i alt fra klassiske hjem til moderne funkisboliger.

Fiskebensparkett må hellimes til undergulvet og er vanskelig å legge. Vi anbefaler derfor å benytte seg av gulvlegger til monteringen.

Vi er en autorisert forhandler av Parador-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Trendtime 3
Materiale
Eik
Design
Fiskebensmønster
Valør
Medium
Farge
Brun
Overflatebehandling
Mattlakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
10,5 mm
Bredde
95 mm
Lengde
570 mm
Lås
Klikksystem
Monteringsmetode
Hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*