Tarkett Noble Eik Wasa

Hollansk mønster. Børstet, brun oljet

Tarkett

Varenr.
TA7806010
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 349 pr. m².

Tarkett Noble Eik Wasa - mønstergulv

Tarkett Noble Eik Wasa er en rutemønstret parkett som har et nydelig fargespill og kvist som gir et levende og elegant utseende. Dette gjør at gulvet passer inn i alt fra klassiske til moderne hjem. Denne mørke parketten skaper dybde og intensitet i interiøret og oppfattes som elegant. Dette mørke gulvet gir rommet en lun og hjemmetrivelig følelse.

Tarkett Noble - rutemønstret gulv (Hollandsk mønster)

Noble er et modulært mønstergulv som er inspirert av gamle tradisjonsrike og klassiske parketter. Nobles design har tolket og gjenskapt et klassisk rutemønster fra 1950-tallet.

Børsting og hardvoksoljing av overflaten skaper et mønsterbilde med dynamikk, og de ulike rutene gir en spennende og vakker effekt når lyset faller inn i rommet fra ulike vinkler. Fargesettingen av gulvet gir en eksklusiv og moderne følelse som er både tidløs og trendy.

Hver eneste rute i dette gulvet er tilpasset for hånd. Ved å legge lamellene i ulike retninger får gulvet en variasjon og eksklusivitet som formidler noe unikt.

Nøkkelegenskaper:

  • Klassisk rutestav/nederlandsk mønster i store og små kvadrater
  • Overflatebehandlet med Proteco; Proteco lakk for Noble Eik Retro, og Proteco Hardvoksolje for øvrige Noble
  • Eksklusivt og ekte håndverk
  • Monteringsmetode: klikk
  • Design: Små ruter på ca 95 x 95 mm

Hardvoksoljet parkett

Parketten er behandlet med Proteco hardvoksolje, som er et produkt fra planteriket som består av oljer fra blant annet solsikke, lin og soya. Overflaten blir silkematt og forsterker følelsen av ekte tregulv. Oljen trenger ned i treet og gjør det aldringsbestandig, mens hardvoksen blir liggende på overflaten og gir ekstra beskyttelse mot slitasje. Som alle andre oljede parkettgulv må gulvet oljes for vedlikehold hvert andre eller tredje år.

Gulvlegger i Oslo og omegn

Trenger du hjelp til gulvleggingen? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Tarkett
Kolleksjon
Noble
Materiale
Eik
Design
Ruter
Valør
Mørk
Farge
Brun
Overflatebehandling
Hardvoksoljet
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
16 mm
Bredde
190 mm
Lengde
2280 mm
Lås
Klikksystem
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei