Tarkett Segno Eik Old Grey

Tarkett

Varenr.
TA4102000-910
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 219 pr. m².

Tarkett Segno Eik Old Grey - fiskebensparkett

Tarkett Segno Eik Old Grey er en fiskebeinsparkett med et nydelig fargespill og kvist som gir et levende og tidløst utseende. Grått er en elegant og allsidig farge og har derfor blitt mer populært de siste årene.
Denne gråbrune fiskebeinsparketten tilpasser seg lett til andre farger og kan virke kald eller varm avhengig av fargene rundt seg. Grå gulv er er både beroligende og sofistikert.

Segno - fiskebensparkett fra Tarkett

Parkettkolleksjonen Segno består av høyre- og venstrebord som er 120 mm brede og 600 mm lange. Dette gir store muligheter for kreativitet hvor du kan designe helt egne uttrykk, og for å skape  det tradisjonelle fiskebensmønsteret. Formatet på plankene gjør det lett å skape ulike mønster og uttrykk. Når Segno legges i ulike vinkler gir et innfallende lys et ytterligere designelement til plankene, og skaper en dynamisk og vakker visuell effekt. Parkettbordene bestiller du uavhengig av hverandre, da dette er et modulært designkonsept for deg som ønsker et helt spesielt gulv.

Segnos overflate har et naturlig uttrykk med synlige kvister og årer. En myk børstingen fremhever treet, og den behandlingen med hardvoksolje på overflaten gjør at den føles "myk og lun". Lyset i rommet påvirker utseende på det ferdiglagte gulvet, og det tilfører et ytterligere designelement. Segno passer godt både i hjemmemiljøer og i offentlige lokaler som butikker, hoteller, restauranter og museer. Kolleksjonen leveres i 5 nydelige nyanser; Eik Limestone, Eik Old Brown, Eik, Eik Blonde og Eik Old Grey.
 
Leveres i høyre- og venstrestav, pakket i hver sin pakke.
Denne fiskebensparketten må limes til undergulvet.

Gulvlegger i Oslo og omegn

Denne fiskebensparketten må limes til undergulvet. Vi anbefaler at det benyttes håndverkere til leggingen.
Trenger du hjelp til gulvleggingen? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Tarkett
Kolleksjon
Segno
Materiale
Eik
Design
Fiskebensmønster
Valør
Mørk
Farge
Grå
Overflatebehandling
Hardvoksoljet
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
11 mm
Bredde
120 mm
Lengde
600 mm
Lås
Not/fjær
Monteringsmetode
Hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei