Kährs Lux Eik Ghost

Plank 155mm. Børstet, hvit ultra mattlakk, faset

Kährs

Varenr.
KW151N51EKB4
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 049 pr. m².

Kährs Lux Eik Ghost - et lyst og elegant tregulv

Den gjennomsiktige hvite innfargingen på dette børstede 1-stavs eikegulvet i Lux Collection, balanserer lyse og mørke kontraster i treet slik at de subtile varme eiketonene mykt filtrerer gjennom. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av en klassisk fullplank sikret. Hvert bord er forsiktig børstet til fullkommenhet for å forsterke sorteringens naturlige karakter. Den ultramatte lakken skaper inntrykk av nylig saget tømmer som effektivt eliminerer reflekser, samtidig som den beskytter treet mot daglig slitasje.

Lux Collection fra Kährs

Følelsen og utseende som ubehandlet, nysaget tømmer viser disse 1-stavs gulvene med ultramatt lakk. Gulvene leveres i farger fra lyst til mørkt med fasede kanter på fire sider som fremhever plankedesignet. Den nyskapende ultramatte overflaten minimerer refleksjoner og forsterker både gulvets farge og følelse.


1-stavs tregulv fra Kährs

Toppskiktet på hvert 1-stavsbord er saget fra ett enkelt stykke tre. Det naturlige utseende til treet, med kvister og variasjoner i farge og fiber, reflekteres i dette. Enkelte kolleksjoner av plankegulv har liten variasjon i farge og minimalt med kvist, mens andre har store variasjoner. Tregulv fra Kahrs er elegante gulv av høy kvalitet!


Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.


Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

 

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Lux
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Rustikal
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
151 mm
Lengde
2420 mm
Lås
Woodloc
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*