Parkett - Meister PS300 American Walnut Lively 9009

Plank 142x1187 mm, faset, børstet, ultra matt lakk, 1-stavs parkett, 9009

Meister

Varenr.
ME5220009009
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 409 pr. m².

Parkett av valnøtt - Meister american walnut lively

En mørkebrun parkett av valnøtt vil gi ditt hjem en sofistikert og moderne følelse av luksus og eleganse. Den mørke fargen gir en følelse av dybde og harmoni, samtidig som den skaper en varm og koselig atmosfære. Med en mørkebrun parkett vil du oppleve en følelse av luksus og sofistikering i ditt hjem, samtidig som du vil ha en sterk og moderne stil som passer til enhver innredning.

Meister PS 300, ultramatt lakkert 1-stavs parkett

Ønsker du en gulv som kombinerer elegant design med kvalitet? Da bør du ta en titt på denne ultramatt lakkerte 1-stavs parketten fra Meister. Denne parketten har et eksklusivt og elegant utseende.

PS 300-serien fra Meister har parkettbord som er 142 mm brede og er derfor den perfekte gulvløsningen for mindre rom, eller når det er ønskelig med variasjon i gulvmønstret. Denne 1-stavs parketten kan legges i to forskjellige mønstre: med alternative skjøter (forskjøvet med halvparten av lengden på parkettlisten), eller tilfeldig (lagt uten identifiserbart mønster).

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler i Østre Aker vei 205, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
PS 300
Materiale
Valnøtt
Design
Plank 1-stav
Valør
Medium, Mørk
Farge
Brun
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Tykkelse
13 mm
Bredde
142 mm
Lengde
1187 mm
Lås
Klikksystem
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*