Parkett - Meister PS300 Pure Eik Harmonious 9013 ultra matt

Plank 142x1187 mm, faset, børstet, ultra matt lakk, 1-stavs parkett, 9013

Meister

Varenr.
ME5220009013
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 879 pr. m².

Ultra matt lakk 1-stavsparkett - Meister pure eik harmonious

Denne fløyleshvite eikeparketten er et stilrent og moderne valg for din bolig. Med sin lyse fargenyanse vil denne parketten gi rommet en følelse av romslighet og lys, samtidig som den er enkel å kombinere med ulike innredningsstiler og farger. Gi hjemmet ditt et naturlig og tidløst uttrykk med denne vakre 1-stavs eikeparketten.

Meister PS 300, ultramatt lakkert 1-stavs parkett

Ønsker du en gulv som kombinerer elegant design med kvalitet? Da bør du ta en titt på denne ultramatt lakkerte 1-stavs parketten fra Meister. Denne parketten har et pent og vakkert utseende.

PS 300-serien fra Meister har parkettbord som er 142 mm brede og er derfor den perfekte gulvløsningen for mindre rom, eller når det er ønskelig med variasjon i gulvmønstret. Denne 1-stavs parketten kan legges i to forskjellige mønstre: med alternative skjøter (forskjøvet med halvparten av lengden på parkettlisten), eller tilfeldig (lagt uten identifiserbart mønster).

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler i Østre Aker vei 205, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
PS 300
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell, Hvit
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
142 mm
Lengde
1187 mm
Lås
Klikksystem
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*