Parkett - Meister PS300 Smoked Eik Harmonious 9018 ultramatt

Plank 142x1187 mm, faset, børstet, ultra matt lakk, 1-stavs parkett, 9018

Meister

Varenr.
ME5220009018
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 969 pr. m².

Ultramatt lakkert mørkerbun parkett - Meister smoked eik harmonious

Opplev elegansen av en mørk 1-stavs eikeparkett. Dette tidløse gulvet er laget av ekte tre og gir rommet en varm og innbydende atmosfære. Med en dyp, mørk fbrunarge og et subtilt mønster i treverket, gir denne parketten en sofistikert og moderne stil til ethvert rom. Gi ditt hjem en luksuriøs følelse med en mørk 1-stavs eikeparkett.

Meister PS 300, ultramatt lakkert 1-stavs parkett

Ønsker du en gulv som kombinerer elegant design med kvalitet? Da bør du ta en titt på denne ultramatt lakkerte 1-stavs parketten fra Meister. Denne parketten har et pent og vakkert utseende.

PS 300-serien fra Meister har parkettbord som er 142 mm brede og er derfor den perfekte gulvløsningen for mindre rom, eller når det er ønskelig med variasjon i gulvmønstret. Denne 1-stavs parketten kan legges i to forskjellige mønstre: med alternative skjøter (forskjøvet med halvparten av lengden på parkettlisten), eller tilfeldig (lagt uten identifiserbart mønster).

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler i Østre Aker vei 205, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
PS 300
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Mørk
Farge
Brun
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
142 mm
Lengde
1187 mm
Lås
Klikksystem
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*