Tarkett Shade Eik Stone Grey Plank

Plank 162 mm. Børstet, mattlakk, faset

Tarkett

Varenr.
TA7876088
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 999 pr. m².

Tarkett Shade Eik Stone Grey - tregulv

Dette mørkebrune tregulvet med grå fargenyanser, skaper dybde og intensitet i interiøret og oppfattes som elegant. Dette mørke gulvet gir rommet en lun og hjemmetrivelig følelse.

Shade-kolleksjonen fra Tarkett

Shade er en kolleksjon med elegante parkettgulv som uttrykker treets lunhet gjennom varme og naturlige fargenyanser. Det brede og varierte utvalget skaper muligheter for å skape vakre og lune rom i harmoni med ulike interiørstiler.


Eikeparkett

Eik - Er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre, og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv.

Børsting - Lett børsting som fremhever tremønsteret og kontrastene i fibrene, uten å gå for dypt.

Proteco Natura - Den matte lakken påføres i hele seks lag, som siden herdes slik at parkettgulvet blir ekstra slitesterkt. Lakken doseres i nøyaktig mengde – ikke for tykt og ikke for tynt – bevarer den naturlige fargen, og følelsen blir som på et oljet gulv. Krever imidlertid litt mer pleie fordi en matt overflate alltid trekker til seg mer smuss enn en blank overflate.


Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Tarkett
Kolleksjon
Shade
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Mørk
Farge
Brun, Grå
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
14 mm
Bredde
162 mm
Lengde
2000 mm
Lås
2-lock
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*