Kährs Boardwalk Eik Tramonto

Plank 187 mm. Børstet, grå oljet, faset

Kährs

Varenr.
KW151NDMEK14
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 369 pr. m².

Kährs Boardwalk Eik Tramonto - tregulv av høy kvalitet

Dette 1-stavs eikegulvet fra Boardwalk Collection skaper et rustikt uttrykk med sin varme honning nyanse og kastanjebrune tone. Karakterfulle kvister skaper en følelse av tekstur som er bragt til liv med håndbørsting. Faset fire sider forsterker et klassisk plankeutseende.

Toppskiktet på hvert 1-stavsbord er saget fra ett enkelt stykke tre. Det naturlige utseende til treet, med kvister og variasjoner i farge og fiber, reflekteres i dette. Enkelte kolleksjoner av plankegulv har liten variasjon i farge og minimalt med kvist, mens andre har store variasjoner. XL-plankegulv er 1-stavsgulv med store bredder og lengder.

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, som tildeles av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Boardwalk
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Mørk
Farge
Brun
Overflatebehandling
Olje
Fas
Mikrofas 4 sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2420 mm
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*