Kährs Lux Eik Horizon ultramatt

Plank 187 mm. Børstet, hvit ultramattlakk, faset

Kährs

Varenr.
KW151N8AEKC4
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 419 pr. m².

Kährs Lux Eik Horizon - elegant parkett av høy kvalitet

Kährs Lux Eik Horizon er et lys tregulv som gjør at små rom virker større. Tregulvet er stilrent og gir rommet et luftig og lett uttrykk, noe som gjør rommet enkelt å møblere. Dette er gulvet for deg som ønsker et eksklusivt, moderne og samtidig et tidløst gulv av meget høy kvalitet.

Dette beisede 1-stavs eikegulvet i Lux Collection har varme jordfarger samordnet med steingrå fargetoner. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av et klassisk fullplank tregulv sikret. Hvert bord er nøye børstet til fullkommenhet for å forsterke sorteringens naturlige karakter. De brede gulvplankene fremhever den naturlige følelsen og viser treets fulle karakter. Den ultramatte lakken skaper inntrykk av nylig saget tømmer, som effektivt eliminerer reflekser, samtidig beskytter treet mot daglig slitasje.

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

 
 
Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Lux
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Rustikal
Valør
Lys
Farge
Hvit
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2420 mm
Lås
Woodloc
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*