Kährs Lux Eik Shore

Plank 187 mm. Børstet, hvit ultra mattlakk, faset

Kährs

Varenr.
KW151N8AEKE4
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 629 pr. m².

Kährs Lux Eik Shore - et lyst tregulv som skaper god atmosfære i rommet

Gråtonene i dette 1-stavs eikegulvet i Lux Collection er fullt av subtile jordfarger, treffende komplettert med en ultramatt lakkert overflate. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av en klassisk fullplank sikret. Hvert bord er forsiktig børstet til fullkommenhet for å få frem den naturlige karakteren i sorteringen. Den ultramatt lakkerte overflaten skaper inntrykk av nylig saget tømmer som effektivt eliminerer reflekser, samtidig som den beskytter treet mot daglig slitasje.

Ekstra lange 1-stavs plankegulv fra Kährs

Toppskiktet på hvert 1-stavsbord er saget fra ett enkelt stykke tre. Det naturlige utseende til treet, med kvister og variasjoner i farge og fiber, reflekteres i dette. Enkelte kolleksjoner av plankegulv har liten variasjon i farge og minimalt med kvist, mens andre har store variasjoner. XL-plankegulv er 1-stavsgulv med store bredder og lengder.

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Lux
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Grå
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2420 mm
Lås
Woodloc
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*