Kährs Lux Eik Sun

Plank 187 mm. Børstet, hvit ultra mattlakk, faset

Kährs

Varenr.
KW151N8AEK04
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 629 pr. m².

Kährs Lux Eik Sun - et tregulv med varme undertoner som skaper god atmosfære i rommet

Denne 1-stavs eikeparketten i Lux Collection har varme undertoner med et lettere og roligere uttrykk enn de tradisjonelle naturlig eikeparkettene. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av en klassisk fullplank sikret. Hvert bord er forsiktig børstet til fullkommenhet og gir sorteringen en svak polert nyanse. Den ultramatte lakken skaper inntrykk av nylig saget tømmers om effektivt eliminerer reflekser, samtidig som den beskytter treet mot daglig slitasje.

Ekstra lange 1-stavs plankegulv fra Kährs

Toppskiktet på hvert 1-stavsbord er saget fra ett enkelt stykke tre. Det naturlige utseende til treet, med kvister og variasjoner i farge og fiber, reflekteres i dette. Enkelte kolleksjoner av plankegulv har liten variasjon i farge og minimalt med kvist, mens andre har store variasjoner. XL-plankegulv er 1-stavsgulv med store bredder og lengder.

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Lux
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Ultramatt lakk
Fas
Mikrofas 4 sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2420 mm
Lås
Woodloc
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*