Kährs Sand Eik Brighton

Plank 187 mm Matt lakk, hvit

Kährs

Varenr.
151L87EK0VKW
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 399 pr. m².

Kährs Sand Eik Brighton - tregulv som skaper en elegant atmosfære i rommet

Eik Brighton er et hvitpigmentert 1-stavs plankegulv med eikens naturlige fargevariasjoner. Kan inneholde store og utbedrede kvister.

Kährs - en av verdens eldste produsenter av tregulv

De er også en av de mest innovative. Det begynte i 1857 da Johan Kähr eldre startet et snekkerverksted i Nybro produksjon av apparater i tre, slik som deler av spinnehjul.

1919 former Gustaf Kähr, barnebarn av John, AB Gustaf Kähr. Under hans ledelse utviklet sig selskapet og ble en viktig og nyskapende produsent av tredører, leketøy, møbler og gulv. Gustaf viet seg til å finne effektive måter å bruke trevirke råstoff og for å forbedre treets dimensjonal stabilitet under bruk som byggematerialer. Hans utholdenhet betalte seg da han i 1937 fikk patent for oppfinnelsen av den moderne flerskikteder døren.

Etter denne suksessen, jobbet han iherdig for å finne en løsning på problemet med sprekker, vridning og kopping av tregulv. Etter flere år, i 1941, fikk Kährs patent på oppfinnelsen av det moderne fabrikk-lagete lamelltregulv.


Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelt av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

 

Varemerke
Kährs
Kolleksjon
Sand
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
15 mm
Bredde
187 mm
Lengde
2266 mm
Lås
Woodloc
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*