Parador Classic 3060 Lerk Smoked Soft texture

Parkett plank 185 mm Mattlakk, microfas

Parador

Varenr.
PA1739904
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 019 pr. m².

Parador Classic 3060 Lerk Smoked Soft Texture - tregulv av lerk

Parador Classic 3060 Lerk Smoked Soft Texture er et uttrykksfullt tregulv av lerk som har karakter og særpreg. Lerkegulv har en hard overflate og er dermed et slitesterkt gulv. Lerk har en vakker trestruktur.

Parador Classic 3060 Lerk Smoked Soft Texture er en 1-stavs parkett av lerk i kolleksjonen Classic 3060 til Parador. Classic 3060 oppfyller de høyeste krav til både design og kvalitet. Det høykvalitetskonstruerte tregulvet med naturoljet overflate, skaper en helt spesiell og naturlig atmosfære for enhver stuestemning. Gulvplankene er av høy kvalitet og finnes i formatet 2200 x 185 x 13 mm. Den firesidige minifasingen fremhever diskret hver enkelt planke og understreker dermed den naturlige kvaliteten til tregulvet. Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes.


Lerkegulv fra Parador

Lerk er et vakkert treslag hvor strukturen og utseendet har karakter og særpreg. Treet kan gi lekre mønstre og designet er ofte uttrykksfullt. Lerk er betydelig hardere enn andre bartrær som brukes som gulvmateriale. Trestrukturen og den vakre rødbrune fargen passer perfekt på steder hvor man ønsker et slitesterkt gulv med særpreg.

Virkelig skjønnhet gleder ikke bare øyet, det naturlige utseendet på Parador parketten gir gulvet karakter. Med forskjellige overflatebehandlingene og bearbeidinger får de sitt særpreg. Sortering Classic har et livlig spekter mellom harmonisk naturlig og uberørt utseende.


Norges største gulvbutikk

Vi er en autorisert forhandler av Parador-gulv. Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 3060
Materiale
Lerk
Design
Plank 1-stav
Sortering
Rustikal
Valør
Mørk
Farge
Brun
Overflatebehandling
Olje
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
3 - hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
185 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei

Dokumenter

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*