Parkett - Kährs Eik Capital Prague Ultramattlakk

Planl 187mm. Mikrofaset, børstet, grå ultramatt lakk, 1-stavs parkett
Varenr.
KA151N4AEKD4KW200
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 879 pr. m².

Kährs Eik Capital Prague - parkett med ultramatt lakk

De grå tonene i dette 1-stavs gulvet fra Kährs Capital Collection er balansert med en jevn fargevariasjon mellom plankene. Bare eiketømmer av fineste kvalitet er brukt, og hvert bord er børstet for å få frem særtrekkene i sorteringen og fremheve den naturlige teksturen av treet. Den lysabsorberende, ultramatte lakken skaper inntrykk av nysaget tømmer, som effektivt eliminerer skinn i overflaten, samtidig som det beskytter treet mot daglig slitasje. Mikrofasede kanter på fire sider forsterker et klassisk, plankeutseende.

Luksuriøs og tidløs parkett

Oppgrader hjemmet ditt med et luksuriøst og tidløst gulv til en uslåelig pris. Med sin vakre overflate, gir denne parketten ditt hjem et unikt og stilfullt utseende. Den er enkel å vedlikeholde og holder seg vakker i mange år fremover. Dette er den jevneste sorteringen fra Kährs. Dette er indrefileten av parkett til kotelett-pris.

Kjøp din Kährs Prague-parkett nå og gi hjemmet ditt det lille ekstra!

Sertifisert Kährs-ambassadør

Vi er sertifisert Kährs-ambassadør, tildelet av Kährs Academy, som betyr at vi har riktig kvalitet og opplæringsnivå når vi selger Kährs-gulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk like ved Alnabru i Oslo.

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*