Parkett Parador 3060 Eik plank oljet

Plank 185mm. Faset, naturoljet

Parador

Varenr.
PA1739903
Lager
På forespørsel
Pris
kr 919 pr. m².

Parador Classic 3060 Eik Oljet - plankegulv

Parador Classic 3060 Eik Oljet er en lys 1-stavs parkett av eik i kolleksjonen Classic 3060 til Parador. Dette lyse gulvet har et nydelig fargespill og kvist som gir et levende og tidløst utseende. Dette er et lyst tregulv som passer inn i alt fra klassiske til moderne hjem.

Parador Classic 3060

Classic 3060 oppfyller de høyeste krav til både design og kvalitet. Det høykvalitetskonstruerte tregulvet med ekstra mattlakkert overflate, skaper en helt spesiell og naturlig atmosfære for enhver stuestemning. Gulvplankene er av høy kvalitet og finnes i formatet 2200 x 185 x 13 mm. Den firesidige minifasingen fremhever diskret hver enkelt planke og understreker dermed den naturlige kvaliteten til tregulvet. Dette er et gulv som er enkelt å montere på grunn av sitt automatic-click-system. Gulvet kan monteres flytende på plant fast underlag, men kan også hellimes.


Eikegulv fra Parador

Eik er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre, og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv.

  • Hardhetsgrad: 3,7
  • Fargeendring: Eik eldes og blir mer gyllen

Overflatedesign - Virkelig skjønnhet gleder ikke bare øyet - det naturlige utseendet på Parador parketten gir gulvet karakter. Med forskjellige overflatebehandlingene og bearbeidinger får de sitt særpreg.

Natur - Sortering Natur kan inneholde noe kvister og utbedret kvist.

Handcrafted - En spesielt myk og subtil variant blant overflatestrukturene, som kombinerer alle varianter.

Natural Oil Plus - Den spesielle oljen gir en optimal følelse med forbedret slitestyrke til gulv i hjemmet.

Garanti - 25 år
 

Norges største gulvbutikk

Vi er en autorisert forhandler av Parador-gulv. Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Parador
Kolleksjon
Classic 3060
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Natur
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Olje
Fas
Minifas 4-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
185 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei

Dokumenter

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*