Saga Exclusive Eik Platinum - parkett

Plank 180mm microfaset, grå mattlakk

Saga

Varenr.
SA161660
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 799 pr. m².

Saga Exclusive Eik Platinum - lysegrå parkett

Grå er en elegant og allsidig farge og grå parkett har derfor blitt mer populært de siste årene.

Det går Saga Exclusive Eik Platinum gulvet, tilpasser seg lett til andre farger og kan virke kald eller varm avhengig av fargene rundt seg. Dette grå gulvet er både beroligende og sofistikert.

Et grå mattlakkert 1-stavs eikeparkett fra Saga. Den lyse parketten gir rommet et lett og luftig uttrykk. Lyse gulv gjør at rommet virker større. De 1-stavs brede gulvplankene feremhever den naturlige følelsen og viser treets fulle karakter. 4-V, minifas på lang- og kortside fremhever hvert enkelt bor og gir gulvet sjarm og eleganse. Hvis du planlegger å endre interiøret i huset ditt og gjøre det mer luksuriøst, så er et lyst gulv for deg et interessante alternativ. Den lysegrå parketten gjør rommet lyst og lett, i motsetning til mørk parkett som krever mye kunstig belysning.

Norges største gulvbutikk

Saga Exclusive Eik Platinum kan bestilles både på nett og i vår gulvbutikk i Oslo. Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Leverer gulv over hele landet. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk som ligger på Nyland i Oslo, kun 5 minutter fra Alnabru.

Varemerke
Saga
Kolleksjon
Parkett
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Hvit
Overflatebehandling
Mattlakk
Tykkelse
14 mm
Bredde
180 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*