Tarkett Eik Grace Beige Cashmere Extramattlakk

Tarkett

Varenr.
TA7877069
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 199 pr. m².

1-stavs ekstramatt lakkert parkett fra Tarkett - Grace Beige Cashmere

Opplev det sofistikerte mattlakkerte parkettgulvet som forener det naturlige uttrykket til et oljet tregulv med den enkle vedlikeholden av et lakkert gulv. Med vår nyutviklede Proteco ExtraMatt-lakk får du alle de praktiske fordelene som et lakkert gulv kan tilby. Det er en lek å holde rent, krever minimalt vedlikehold og gir effektiv beskyttelse mot daglig slitasje og flekker. Kolleksjon er Svanemerket, noe som bekrefter Tarkett sitt fokus på bærekraft og miljøvennlighet.

Tarkett Eik Grace Beige Cashmere Ekstramatt lakkert

Mattlakkert parkettgulv med unik lakk som kombinerer det naturlige uttrykket til et oljet tregulv med det enkle vedlikeholdet av et lakkert gulv. Med den nye lakken Proteco ExtraMatt får du alle de praktiske fordelene ved det lakkerte gulvet. Enkelt å rengjøre, minimalt vedlikehold og effektiv beskyttelse mot daglig slitasje og flekker. Kolleksjonen er Svanemerket.

Parkett fra Tarkett

Tarkett har produsert ekte håndverk siden 1886, dvs Tarkett har produsert parkett i over 135 år. Tarketts tregulv består av 97% fornybare råvarer i form av tre. Trevirket i gulvets slitesjikt er ofte eik fra europeiske skoger. Materialet til mellomsjiktet og baksiden, er gran og furu som hovedsakelig hentes fra svenske og finske skoger. Gamle tregulv skal sendes til energiutvinning der energiinnholdet ivaretas og blir til varme.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.
Varemerke
Tarkett
Kolleksjon
Grace
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys, Medium
Farge
Naturell, Brun
Overflatebehandling
Extra matt lakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
14 mm
Bredde
190 mm
Lengde
2000 mm
Lås
Klikksystem, 2-lock
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*