Tarkett Grace Eik White Lace Plank XT - parkett

Parkett, hvit 1-stavs parkett, svanemerket, extramatt lakk,

Tarkett

Varenr.
TA7877068
Lager
På forespørsel
Pris
kr 1 299 pr. m².

1-stavs extramatt lakkert parkett fra Tarkett

Opplev enestående mattlakkert parkettgulv med en unik lakk som kombinerer det naturlige uttrykket til oljet tregulv med den enkle vedlikeholden til et lakkert gulv. Med den banebrytende Proteco ExtraMatt-lakken får du alle de praktiske fordelene som et lakkert gulv kan tilby. Rengjøringen er enkel, vedlikeholdet minimalt, og gulvet er effektivt beskyttet mot daglig slitasje og flekker. Vår kolleksjon er også Svanemerket, slik at du kan nyte gulvet med god samvittighet.

Tarkett Grace -Eik White Lace Plank XT

Mattlakkert parkettgulv med unik lakk som kombinerer det naturlige uttrykket til et oljet tregulv med det enkle vedlikeholdet av et lakkert gulv. Med den nye lakken Proteco ExtraMatt får du alle de praktiske fordelene ved det lakkerte gulvet. Enkelt å rengjøre, minimalt vedlikehold og effektiv beskyttelse mot daglig slitasje og flekker. Kolleksjonen er Svanemerket.

Parkett fra Tarkett

Tarkett har produsert ekte håndverk siden 1886, dvs Tarkett har produsert parkett i over 135 år. Tarketts tregulv består av 97% fornybare råvarer i form av tre. Trevirket i gulvets slitesjikt er ofte eik fra europeiske skoger. Materialet til mellomsjiktet og baksiden, er gran og furu som hovedsakelig hentes fra svenske og finske skoger. Gamle tregulv skal sendes til energiutvinning der energiinnholdet ivaretas og blir til varme.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

 

Varemerke
Tarkett
Kolleksjon
Grace
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Lys
Farge
Hvit
Overflatebehandling
Extra matt lakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
14 mm
Bredde
190 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem, 2-lock
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*