Tarkett Heritage Eik Limestone plank

Rustikal plank 190 mm, børstet, faset, oljet

Tarkett

Varenr.
TA41007002
Lager
På forespørsel
Pris
kr 949 pr. m².

Tarkett Heritage Eik Limestone - uttrykksfullt tregulv

Et lyst, lett og uttrykksfullt gulv med store kvister og sprekker. Spennende variasjoner i farge og struktur gjør at dette gulvet skaper intensitet i interiøret.

Tarkett Heritage

Heritage har et naturlig rustikt utseende med store kvist, barklommer, fargevariasjoner og sprekker som er skapt av naturen selv.  Det er en kolleksjon med rustikke eikegulv, og naturlige detaljer gir gulvene en følelse av gammel hundreårig patina.
 
For ikke lenge siden ble de mest rustikke delene av tømmeret sortert bort, men nå er det større etterspørsel etter dette treverket enn på lenge. Av treets livligste mønster produserer vi den vakre kolleksjonen Heritage, med store kvister og naturlige sprekker og hull. Vi hyller de flotte variasjonene i treverket, og de rustikke  elementene i gulvet hvor hver planke er unik.
 
Kjempefine gulv med en patina fra tidligere århundrer. Den dypbørstede overflaten er behandlet med hardvoksolje og gjør det rustikke preget enda sterkere.  Med Proteco hardvoksolje blir overflaten  silkematt og forsterker følelsen av ekte tregulv. Oljen trenger ned i treet og gjør det aldringsbestandig, mens hardvoksen blir liggende på overflaten og gir ekstra beskyttelse mot slitasje. Som alle andre oljede parkettgulv, må gulvet oljes for vedlikehold hvert andre eller tredje år. Dyp børsting er børsting som går litt dypere og rundere, og som forsterker det rustikke preget i treet. Heritage er tilgjengelig i ti forskjellige varianter.


Tregulv fra Tarkett

Tarketts tregulv består av 97% fornybare råvarer i form av tre. Trevirket i gulvets slitesjikt er ofte eik fra europeiske skoger. Materialet til mellomsjiktet og baksiden, er gran og furu som hovedsakelig hentes fra svenske og finske skoger. Gamle tregulv skal sendes til energiutvinning der energiinnholdet ivaretas og blir til varme.


Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Tarkett
Kolleksjon
Heritage
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Rustikal
Valør
Lys
Farge
Hvit
Overflatebehandling
Hardvoksoljet
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
14 mm
Bredde
190 mm
Lengde
2000 mm
Lås
2-lock
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*