Tarkett Shade Eik Cream White Plank XT

Plank 190 mm, børstet, faset, mattlakk hvit

Tarkett

Varenr.
TA7877049
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 1 336 pr. m².

Tarkett Shade Eik Cream White - en elegant parkett

Tarkett Shade Eik Cream White er en elegant parkett som viser treets naturlige fargenyanser. Parketten er enkel å legge med sitt 2-lock klikksystem.

Tarkett Shade

Shade er en kolleksjon med elegante parkettgulv som uttrykker treets lunhet gjennom varme og naturlige fargenyanser. Det brede og varierte utvalget skaper muligheter for å skape vakre og lune rom i harmoni med ulike interiørstiler.

Shade-kolleksjonen inneholder et bredt utvalg av elegante tregulv fra plank til 3-stav, forsterket med lasurer i naturlige farger. Det brede og varierte utvalget skaper flere muligheter for klassisk vakre og lune rom i harmoni med de ulike interiørstiler.


Tregulv fra Tarkett

Tarkett har produsert ekte håndverk siden 1886, dvs Tarkett har produsert parkett i over 135 år. Tarketts tregulv består av 97% fornybare råvarer i form av tre. Trevirket i gulvets slitesjikt er ofte eik fra europeiske skoger. Materialet til mellomsjiktet og baksiden, er gran og furu som hovedsakelig hentes fra svenske og finske skoger. Gamle tregulv skal sendes til energiutvinning der energiinnholdet ivaretas og blir til varme.


Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Tarkett
Kolleksjon
Shade
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Natur
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
14 mm
Bredde
190 mm
Lengde
2000 mm
Lås
2-lock
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei