Tarkett Shade Eik Nutmeg XT

Plank 190 mm, børstet, mattakkert med Proteco Nature, naturellfarget,

Tarkett

Varenr.
TA7879032
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 889 pr. m².

Parkett - Tarkett Shade

Shade er en stilsikker kolleksjon med laserte gulv i et stort utvalg av nyanser og formater. Fargepaletten er nøye utvalgt for å matche skandinaviske interiørtrender og er inspirert av fargene i naturen. Oppdag skjønnheten og de store variasjonene, og la deg inspirere av naturens eget design.

Tarkett Shade Eik Nutmeg XT - en naturfarget parkett

Utforsk tidløs skjønnhet og naturlig eleganse med Tarkett Shade Eik Nutmeg XT – en parkett som tar inspirasjon fra naturens egen palett og bringer varme til ditt hjem. Denne bemerkelsesverdige parketten er mer enn bare et gulv – den er en opplevelse av autentisk design og banebrytende håndverk. Med sin nøye avstemte farge og en dyp forståelse av skandinaviske interiørtrender, gir Tarkett Shade Eik Nutmeg XT rommet ditt en følelse av ro og harmoni som bare naturen kan levere.

Tregulv og parkett fra Tarkett

Tarkett har produsert ekte håndverk siden 1886, dvs Tarkett har produsert parkett i over 135 år. Tarketts tregulv består av 97% fornybare råvarer i form av tre. Trevirket i gulvets slitesjikt er ofte eik fra europeiske skoger. Materialet til mellomsjiktet og baksiden, er gran og furu som hovedsakelig hentes fra svenske og finske skoger. Gamle tregulv skal sendes til energiutvinning der energiinnholdet ivaretas og blir til varme.

Besøk Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Du finner oss ved Nyland Stasjon, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel.

 

Varemerke
Tarkett
Kolleksjon
Shade
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Valør
Medium
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
190 mm
Lengde
2000 mm
Lås
Klikksystem, 2-lock
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*