Tarkett Shade Eik Soft beige Plank

Plank 190 mm. Børstet, faset, mattlakk hvit

Tarkett

Varenr.
TA7878023
Lager
På forespørsel
Pris
kr 989 pr. m².

Tarkett Shade Eik Soft Beige - tregulv

Et elegant og naturfarget tregulv som git rommet en behaglig og god atmosfære. Dette er et tregulv som gir rommet en lett og luftig preg av eleganse.

Shade-kolleksjonen fra Tarkett

Shade er en kolleksjon med elegante parkettgulv som uttrykker treets lunhet gjennom varme og naturlige fargenyanser. Det brede og varierte utvalget skaper muligheter for å skape vakre og lune rom i harmoni med ulike interiørstiler.


Eikeparkett

Eik - Er svært populært og blir mye brukt i interiør på grunn av treets egenskaper. Strukturen og utseendet blir ansett som både moderne og tradisjonelt. Treet kan gi mange mønstre, og designet varierer fra rolig til uttrykksfullt. Lysere ytterved og kvister gir store nyansevariasjoner og muligheter for både naturlige og fargede gulv.

  • Hardhetsgrad: 3,7.
  • Fargeendring: Eik eldes og blir mer gylle.

Livlig - utseende med kvister og variasjon i farge og struktur.

Børsting - Lett børsting som fremhever tremønsteret og kontrastene i fibrene, uten å gå for dypt.

Proteco Natura - Den matte lakken påføres i hele seks lag, som siden herdes slik at parkettgulvet blir ekstra slitesterkt. Lakken doseres i nøyaktig mengde, ikke for tykt og ikke for tynt, slik at den bevarer den naturlige fargen. Følelsen blir som på et oljet gulv. Krever imidlertid litt mer pleie, fordi en matt overflate alltid trekker til seg mer smuss enn en blank overflate.

Tarketts tregulv består av 97% fornybare råvarer i form av tre. Trevirket i gulvets slitesjikt er ofte eik fra europeiske skoger. Materialet til mellomsjiktet og baksiden, er gran og furu som hovedsakelig hentes fra svenske og finske skoger. Gamle tregulv skal sendes til energiutvinning der energiinnholdet ivaretas og blir til varme.


Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Tarkett
Kolleksjon
Shade
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Sortering
Rustikal
Valør
Lys
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
162 mm
Lengde
2200 mm
Lås
2-lock
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*