Meister Lindura American Walnut - herdet tregulv

1-stavs tregulv, 270 mm bred. Børstet, faset, ultramattlakk

Meister

Varenr.
ME633022891227
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 819 pr. m².

Meister Lindura American Walnut - et herdet og mørkt tregulv

Meister Lindura American Walnut har et nydelig fargespill og kvist som gir et levende og tidløst utseende. Dette gjør at gulvet passer inn i alt fra klassiske til moderne hjem. Dette er et elegant og brunt tregulv som skaper dybde og intensitet i interiøret. Gulvet oppfattes som elegant og gir en lun og hjemmetrivelig følelse.

Lindura, herdet tregulv av høy kvalitet

Med sine brede planker er dette tregulvet fra Lindura-serien til Meister, spesielt godt egnet til store rom. Plankenes spesielle produktstruktur gjør Lindura-gulv ekstremt slitesterkt og er dermed den ideelle gulvløsningen for oppholdsrom med mye trafikk. Tregulvet kan til og med benyttes i visse komersielle rom.  De naturoljede plankene gir gulvet en unik naturkvalitet, og skaper en spesiell atmosfære i ethvert rom.

Parkett og tregulv fra Meister

Meister-parkett kalles "parkett med lang levetid" fordi dette gulvet med sine spesielle tekniske egenskaper er ekstremt holdbart. I motsetning til konvensjonell prefabrikkert parkett, er det ekstremt motstandsdyktige og dimensjonsstabile mellomlaget laget av HDF (fiberplate med høy tetthet). Det sikrer at fallende gjenstander, gåing med høye hæler eller andre mekaniske krefter gjør mye mindre skade enn med konvensjonell parkett med et midtre lag med granved. Siden det er spesielt tungt, øker også den installerte overflaten vekten. Dette har en positiv effekt på rommet og ganglydegenskapene. Kort sagt, du har mer ro i rommet! Takket være den perfekte forbindelsen mellom det slitende laget av edelt tre og HDF-midtsjiktet, kan flerlagsparkett spare rundt en tidel av tre sammenlignet med et massivt heltregulv.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vår gulvbutikk holder til i store lokaler like ved Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Lindura
Materiale
Valnøtt
Design
Plank 1-stav
Sortering
Living
Valør
Medium, Mørk
Farge
Naturell
Overflatebehandling
Mattlakk
Fas
Minifas 2-sider
Brinellverdi
5 - ekstremt hardt tre
Tykkelse
11 mm
Bredde
270 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*